Galerija Vugrinec

Galerija Vugrinec

Galerija Vugrinec nalazi se u samom središtu Zagreba nedaleko od Trga bana Josipa Jelačića, u Radićevoj ulici br. 5. Djelatnost Galerije je trgovina umjetninama i antikvitetima: umjetničkim slikama, skulpturama, predmetima umjetničkog obrta (porculan, keramika, namještaj, lusteri, sobne lampe, predmeti od stakla i srebra, satovi). Osnova našeg asortimana su atelijerske slike, grafike i crteži hrvatskih slikara 19. i 20. stoljeća, no u ponudi se mogu naći djela i objekti suvremenih autora. S obzirom da se nalazimo na turistički atraktivnoj lokaciji u našoj se Galeriji mogu kupiti i dostupniji suveniri, te predmeti primijenjene umjetnosti, zanimljivi turistima i prolaznicima kroz glavni grad Hrvatske.

Posebni dio ponude čine tkanine, fragmenti narodnih vezova i nošanja domaće tradicijske kulture sjeverne Hrvatske koje smo odlučili u malim serijama ponuditi na prodaju.

Vršimo također i otkup antikviteta i umjetnina, a rado ćemo Vas savjetovati vezano uz procjenu, restauraciju ili opremanje umjetničkih djela.

Svojom ponudom, biranim asortimanom i visokom kvalitetom umjetničkih predmeta kao i kvalitetom usluge trudimo se biti u samom vrhu ponude našega grada, te nam se stoga obratite s potpunim povjerenjem.

Na zahtjev kupca izdajemo certifikate i obavljamo ekspertize u suradnji s cijenjenim stručnjacima unutar struke.